Menu

Locatie VelserbroekOpvang FloriantOnze peuteropvang & BSO in Velserbroek is een prettige locatie aan de rand van Velserbroek. We maken gebruik van het speelplein dat rondom de school ligt en hebben zelfs de gymzaal van de school tot onze beschikking. Je leest het al; genoeg ruimte voor vermaak, ontspanning, samen spelen en leren.

Onze opvang is gesitueerd in Basisschool Floriant waarmee we een IKC vormen. Ook als je kind geen onderwijs op Floriant volgt (of gaat volgen), is het natuurlijk van harte welkom om gebruik te maken van onze buitenschoolse opvang en peuteropvang.  

Peuteropvang Floriant

De peuteropvang is voor kinderen van 2 tot 4 jaar en is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 13.50 uur.

BSO Floriant

We bieden voorschoolse, naschoolse en vakantieopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. De BSO bestaat uit twee groepen waarvan een groep van kinderen tot 7 à 8 jaar en een groep van 8+. De kinderen van 8 jaar en ouder maken gebruik van een ruimte op de bovenverdieping die het Atelier heet en waar alle ruimte is voor creativiteit.

De BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag ’s middags van 15 tot 18 uur. 

 
 

Onze toppers van locatie Velserbroek

Met liefde en aandacht vangen we jouw kind/kinderen op met onze gepassioneerde medewerkers van deze locatie.

Klik op één van de foto's om het meer te lezen over het team!

 

 

   
  
 
Kantoor
 

  
  
 
 

Ben je nieuwsgierig naar peuteropvang & BSO Floriant in Velserbroek en wil je een kijkje komen nemen?


Neem contact op voor een afspraak!
Telefoonnummer 06-83062104

Grote buitendijk 48

1991 BZ Velserbroek