Menu

Team VelserbroekOnze toppers van locatie Velserbroek stellen zich hier even voor

 

Sharon Verhagen
Pedagogisch medewerkster


Mijn naam is Sharon Verhagen.
Ik ben al jaren werkzaam in de kinderopvang en doe dit altijd met veel liefde en plezier. Naast deze leuke baan volg ik ook een studie HBO pedagogiek. Hierbij zoek ik naar meer verdieping in de ontwikkeling en opvoeding van kinderen.
 
In mijn vrije tijd zing ik in een Popkoor en zal ik komend seizoen weer gaan volleyballen.
 
Ik vind het fijn om te werken in een team en samen een mooi resultaat neer te zetten. Ik hoop jullie kinderen met een leervolle glimlach naar huis te laten gaan
.
 

Melissa Knol
Pedagogisch medewerkster


Hoi!

Mijn naam is Melissa Knol. Samen met mijn man en dochter woon ik in Velserbroek. In 2017 heb ik mijn studie SPH-jeugdzorgwerker afgerond. Na het behalen van mijn diploma heb ik een aantal jaren gewerkt als jeugdzorgwerker waar ik ouders en hun kinderen heb begeleid in het dagelijks leven.

Vanaf oktober 2023 mag ik mijn kennis, enthousiasme en bewogenheid voor kinderen inzetten bij de Floriant. Ik ben dankbaar dat ik deel mag zijn van het zien groeien en ontwikkelen van de kinderen.

Mijn vrije tijd breng ik het liefste tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast ben ik een actief persoon die houdt van wandelen, fietsen en sporten. Op zondagen ga ik naar de kerk in Haarlem waar ik betrokken ben bij het kinderwerk. 

Groetjes, MelissaIlona Veen
Pedagogisch medewerkster


Hoi allemaal, graag stel ik me even voor. Ik ben Ilona Veen. Ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Den Helder. 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker te wandelen, te koken en te bakken, te lezen en af te spreken met vrienden en ga ik naar de kerk in de Ambassade in Den Helder.

Ik ben afgestudeerd leerkracht op het basisonderwijs en vanaf 1 januari 2024 ben ik bij het team in Julianadorp en Velserbroek gaan werken. Ik heb er onwijs plezier van om de kinderen goed te leren kennen en om dingen met ze te gaan ondernemen. 

Tot snel! Groetjes Ilona

 

 
 Naast ons vaste team in Velserbroek hebben we ook locaties in Den Helder en Julianadorp, waar we voor elkaar invallen. Regelmatig is er een stagiaire die op de groep meedraait onder de begeleiding van onze pedagogische medewerkers.