Menu

Aanmelden


 

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor opvang bij
De Kleine Reiziger! Via de onderstaande button meld je je gemakkelijk aan voor onze buitenschoolse opvang (bso) en peuteropvang. Na het invullen van de gegevens ontvang je een bevestiging van de aanvraag en gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag.

Als er voldoende plek is om jouw kind (of kinderen) te plaatsen ontvang je een overeenkomst van ons en wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek. Na wederzijdse goedkeuring en als alle nodige formulieren zijn ingevuld is de plaatsing definitief en kan jouw kind starten bij De Kleine Reiziger op de afgesproken datum.

We zien je aanmelding graag tegemoet!


Note! 
Wil je meerdere kinderen aanmelden dan kun je je tweede en volgende kind aanmelden via het ouderportaal. De inloggegevens voor het ouderportaal ontvang je na aanmelding van jouw eerste kind. 


 


Mocht je om een of andere reden problemen ondervinden bij het aanmelden neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-53382878 of mail naar administratie@dekleinereiziger.nl
 

Kinderopvangtoeslag

In dit filmpje wordt de belangrijkste algemene informatie over toeslagen uitgelegd. Het kan vaak behoorlijk lastig en zelfs ronduit ingewikkeld zijn om alles wat geregeld moet worden voor de kinderopvangtoeslag voor elkaar te krijgen. Wij wijzen je daarom graag op 2 apps die kunnen helpen bij het aanvragen en wijzigen van de Kinderopvangtoeslag (in deze uitleg van de apps korten we Kinderopvangtoeslag af naar KOT).

De eerste app is de app van BOink, de Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang, met een toolkit met handleidingen voor het aanvragen en wijzigen van de Kinderopvangtoeslag. De tweede app is de app van de Belastingdienst waarbij je altijd inzicht hebt in de gegevens van de Kinderopvangtoeslag en makkelijk wijzigingen kan doorgeven.
 

BOinK Toolkit Uitleg Kinderopvangtoeslag

Je krijgt uitleg over wat je moet weten voor je KOT aanvraagt o.a. met een handige ‘checklist aanvraag KOT’ en de toolkit helpt je stap voor stap bij het aanvragen van KOT. De app heeft daarnaast nog een rekenhulp voor ouders die onregelmatig werken of flexibele uren opvang afnemen op de bso. De app kan je gratis downloaden voor iPhone en Android via deze link.


Toolkit Uitleg Kinderopvangtoeslag

In de app van de belastingdienst kan je de KOT van dit jaar bekijken én wijzigen. Je logt eenmalig in met je DigiD en logt vervolgens in met een zelf gekozen pincode. Je kan een wijziging in het aantal opvanguren of uurtarief doorgeven via de app, een andere opvang doorgeven (ook voor broertje of zusje) of een ander inkomen. De app kan je gratis downloaden voor iPhone en Android.Krijg je al kinderopvangtoeslag?
Let dan op het volgende. De toeslag die je maandelijks ontvangt is een voorschot. Het bedrag dat je krijgt, is afhankelijk van je situatie. Verandert hier iets in? Dan heeft dat waarschijnlijk invloed op je toeslag. In deze infographic kan je zien wat je moet doen.
 
 

We vragen om persoonlijke gegevens bij de aanmelding.
Hier kan je de Privacy verklaring en de Algemene voorwaarden inzien.