Menu

Team JuliandorpAl onze toppers van locatie Julianadorp stellen zich hier even voorSuzanne van Leersum
Pedagogisch medewerkster

 

 

Ik ben Suzanne en ik werk sinds september 2016 met veel plezier bij De Kleine Reiziger. Ik werk op onze locatie in Julianadorp waar ik samen met mijn collega de peuteropvang, voorschoolse en naschoolse opvang doe.

Ik geniet elke dag van het werken met de kinderen en bied de kinderen een fijne en veilige plek waar ze zich echt thuis voelen.

Als ik niet aan het werk ben zorg ik voor mijn twee kids thuis en ik hou van werken in de tuin (het liefst als de zon schijnt), lezen en muziek. Op zondag ga ik altijd graag naar mijn kerk, De Ambassade, waar ik een onderdeel mag zijn van Gods liefdevolle gemeente.

Groetjes Suzanne en wie weet tot ziens bij De Kleine Reiziger ;-)

 

Marjolein
Pedagogisch medewerkster

 
Mijn naam is Marjolein. Ik ben begonnen als oproepkracht BSO voor de locaties Den Helder en Julianadorp. Momenteel werk ik zowel bij de peuters als bij de BSO in Julianadorp, wat me erg goed bevalt.
 
Mijn man en ik hebben twee zonen van 20 en 18 jaar. Ik hou van lezen en wandelen door het bos, daar kan ik echt mijn rust in vinden. Knutselen vind ik ook erg leuk om te doen, vooral op het werk met de kinderen.
 
Groetjes Marjolein

 

Sanne-Marye Laros
Pedagogisch medewerkster

 
Mijn naam is Sanne-Marye Laros, ik ben 18 jaar en ik woon samen met mijn ouders en twee broertjes in Den Helder. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd met vriendinnen leuke dingen te doen. Ook hou ik van sporten, creatief bezig zijn en heb ik ook een paar oppas adresjes. Van jongs af aan ligt mijn interesse al bij kinderen.

In 2021 ben ik als stagiaire begonnen bij de locatie in Den Helder. Dit was mijn eerste ervaring met De Kleine Reiziger. Ik heb het daar heel erg naar mijn zin gehad en voelde me heel erg op mijn plek. Ook omdat ze uit christelijk oogpunt werken voelde ik mij gelijk thuis. Daarom ben ik in mijn laatste school jaar weer terug gekomen bij De Kleine Reiziger maar dan bij de locatie in Julianadorp. 

Vanaf juli 2023 ben ik bij de locatie in Julianadorp werkzaam als Pedagogisch Medewerker. Ik heb er heel veel zin in omdat ik hou van de kinderen, hoe ze ontwikkelen en ze dingen mee te geven vanuit het christelijk oogpunt.

Ik hoop je snel te zien bij de De Kleine Reiziger!


‚ÄčIlona Veen
Pedagogisch medewerkster


Hoi allemaal, graag stel ik me even voor. Ik ben Ilona Veen. Ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Den Helder. 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker te wandelen, te koken en te bakken, te lezen en af te spreken met vrienden en ga ik naar de kerk in de Ambassade in Den Helder.

Ik ben afgestudeerd leerkracht op het basisonderwijs en vanaf 1 januari 2024 ben ik bij het team in Julianadorp en Velserbroek gaan werken. Ik heb er onwijs plezier van om de kinderen goed te leren kennen en om dingen met ze te gaan ondernemen. 

Tot snel! Groetjes Ilona


 

Marjan van Strijen
Pedagogisch medewerkster


Ik ben Marjan van Strijen en werk al enkele jaren bij de peuters en dat doe ik met heel veel plezier!

De afgelopen jaren heb ik op de groep in den Helder gestaan en nu kom ik in den Helder of Julianadorp wanneer ik nodig ben. Ik kom graag want het is altijd gezellig en fijn om bij de peuters en mijn collega´s te zijn. 

Mijn kinderen zijn ¨getrouwd en wel¨ en inmiddels ben ik gezegend met 7 prachtige kleinkinderen! Een andere grote zegen in mijn leven is het geloof in onze Schepper God en Zijn zoon Jezus, dé Bron in mijn leven. De Evangelische gemeente De Ambassade, is de kerk waar ik thuishoor!

 
Naast ons vaste team in Julianadorp hebben we ook locaties in Den Helder en Velserbroek, waar we voor elkaar invallen. Regelmatig is er een stagiaire die op de groep meedraait onder de begeleiding van onze pedagogische medewerkers.