Menu

Team Den HelderAl onze toppers van locatie Den Helder stellen zich hier even voor


Jaël Garcia Jiménez
Pedagogisch medewerkster

 

 

Hoi!
Mijn naam is Jaël Garcia Jiménez, getrouwd met mijn man Santiago en inmiddels al een paar jaar werkzaam bij De Kleine Reiziger!

Ik ben in 2017 begonnen bij De Kleine Reiziger met de BBL-opleiding (werken/leren) gespecialiseerd pedagogisch medewerker niv 4 en in 2019 ben ik hierin afgestudeerd. Ik werk met veel plezier bij De Kleine Reiziger! Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en groeien. Dat ik deel mag uitmaken van dit ontwikkelproces en de kinderen hierbij mag ondersteunen en stimuleren geeft mij veel voldoening.

Mijn doel is om een veilige plek te bieden waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en om de kinderen een plek te bieden waarin zij zichzelf kunnen zijn en lekker kunnen genieten van de opvang!

Naast mijn werk bij De Kleine Reiziger, werk ik ook twee dagen als gastouder en ben ik actief betrokken bij de kerk waar ik heen ga 'Het Lichtbaken'.

 

Tatiana Franciska
Pedagogisch medewerkster


Hallo allemaal! 
Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Tatiana Franciska en ik woon in Den Helder. 
 
Mijn hobby's zijn zingen, dansen, creatief bezig zijn, vrienden ontmoeten en naar de kerk gaan. Het allerbelangrijkste in mijn leven is mijn geloof in Jezus en de liefde die ik mag geven aan mijn medemens en dus ook aan de kinderen. In november 2020 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niv 4. behaald. Per oktober 2021 ben ik gestart bij de Kleine Reiziger te Den Helder. Ik vind het ontzettend tof om mijn werk en geloof met elkaar te mogen combineren bij De Kleine Reiziger. 
 
Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Mocht er nog andere vragen zijn, stel ze dan gerust. 
Liefs, Tatiana

 

Mies Brandon Bravo
Pedagogisch medewerkster

 
Hoi!
Ik ben Mies en samen met mijn 2 zoons Odin en Jesaja woon ik in Den Helder. In mijn vrije tijd zwem ik graag in de zee (ja, ook in de winter). Verder dans ik graag Latin en zing ik het liefst de hele dag door. En vooral geniet ik van de tijd die mijn zoons en ik samen doorbrengen.

Sinds 2018 werk ik bij De Kleine Reiziger op de BSO, zowel voorschoolse als naschoolse en breng en haal ik peuters voor de peuteropvang van onze locatie in Julianadorp. Mijn vaste werkplek is in Den Helder en soms val ik in op de locaties in Julianadorp en Velserbroek. Ik heb het bij De Kleine Reiziger ontzettend naar mijn zin!

Hopelijk kom ik je snel eens tegen op een van onze locaties!

 

Nanda Hartsuiker
Pedagogisch medewerkster

 

Mijn naam is Nanda Hartsuiker.
Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben wij een zoontje: Noud! In mijn vrije tijd doe ik graag een spelletje en sta ik graag uren in de keuken voor vrienden en familie. 

De onbevangenheid, humor en constante verandering in ontwikkeling is wat voor mij het werken met deze doelgroep aantrekt. Het is belangrijk om een veilige plek te creëren waar de kinderen op hun eigen tempo zichzelf en de wereld kunnen ontdekken. Dat ik dit bij De Kleine Reiziger mag doen vanuit mijn geloof als basis is een fantastische kans!

Groetjes, en tot ziens!
Ineke van Deutekom
Pedagogisch medewerkster

 
Ik ben Ineke van Deutekom. Sinds oktober 2016 werk ik met veel plezier bij De Kleine Reiziger in Den Helder. In het verleden bij de peuters maar nu twee ochtenden op de voorschoolse.

In de jaren 80 werkte in de zorg, maar toen we kinderen kregen werd ik een ‘fulltime thuismoeder”. In die tijd zag ik hoe geweldig het is deel uit te mogen maken van de ontwikkeling van kinderen.

Toen onze kinderen van de basisschool af waren heb ik een aantal jaar gewerkt als onderwijsassistent en leerlingbegeleider. In 2010 kwam er een baan in de peuteropvang op mijn pad en heb ik in de loop van de tijd bij verschillende organisaties ervaring opgedaan.

Ik vind het een bijzonder voorrecht om nu binnen een christelijke organisatie te mogen werken.


Corryanne Laros
Pedagogisch medewerksterHallo allemaal.
Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Corryanne Laros, ik ben 42 jaar en getrouwd met Dinant. Wij zijn rijk gezegend met drie kinderen. Eén dochter en twee zonen. We wonen in Den Helder.
 
Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gedaan en mijn diploma behaald in 1999. Ik ben toen vanuit Assen (mijn geboorteplaats) naar Den Helder verhuisd en heb ik twee jaar gewerkt bij Esdege-Reigersdaal als cliëntbegeleider. Sinds de zwangerschap van de oudste ben ik fulltime moeder.

De peutergroep heeft altijd mijn voorkeur gehad. Ik ben heel dankbaar dat deze baan, een werkplek met een Christelijke overtuiging op mijn weg is gekomen. Daarin mogen we Gods leiding ervaren.
 
Ik vind het heel mooi om te zien hoe kinderen spelenderwijs groeien en bloeien in hun ontwikkeling. Een veilige plek voor de kinderen vind ik heel belangrijk, daar wil ik me graag voor inzetten, zodat de kinderen een fijne tijd mogen hebben op De Kleine Reiziger.
 
Ik heb de afgelopen jaren meerdere oppaskindjes gehad. Ik vond het heel leuk om dan ook creatief met ze bezig te zijn. Zelf ben ik ook graag creatief bezig, ik hou o.a erg van haken dat doe ik dan graag in mijn vrije tijd. Ik wandel ook graag en geniet dan enorm van Gods mooie Schepping.
 
Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten bij de Kleine Reiziger. 
 Naast ons vaste team in Den Helder hebben we ook locaties in Julianadorp en Velserbroek, waar we voor elkaar invallen. Regelmatig is er een stagiaire die op de groep meedraait onder de begeleiding van onze pedagogische medewerkers.