Menu

Houders De Kleine Reiziger

Jemina Pavlotzky
Houder, Leidinggevende


Hoi allemaal, ik ben Jemina Pavlotzky-Kramer en getrouwd met Sebastiaan. Samen hebben we 4 mooie kinderen gekregen. In 2014 hebben we (tussen het krijgen van de kinderen door) De Kleine Reiziger opgezet. Wat begon met gebed en maar 1 groep die Sebastiaan en ik samen draaiden, zijn we nu uitgegroeid tot wel 3 locaties met op iedere locatie superleuke collega’s. Ik ben dankbaar dat een droom werkelijkheid is geworden, waarbij ik mijn geloof en het werken met kinderen kan combineren. Dat vind ik echt geweldig. Meestal kom ik na een werkdag met meer energie thuis dan dat ik wegging!
 

Ik kom oorspronkelijk uit de kraamzorg. Daar mocht ik een week deel uitmaken van een gezin en het gezin op weg helpen. Ik vond het altijd jammer dat ik nooit kon zien hoe het verder met een gezin ging, hoe de kinderen groot werden, welke dingen het gezin tegenaan liep nadat ik als kraamverzorgster wegging en dat ik mijn geloof niet kon delen zoals ik dat zou willen.

Toen wij zelf een kinderwens hadden en ik de overstap maakte naar de kinderopvang, merkte ik dat dit was wat ik zocht. Nu kon ik niet maar een week wat voor een gezin en de kinderen doen, maar veel langer. Ik verwonder mij nog steeds over hoe de ontwikkeling gaat van kinderen en de groei die ze continu meemaken. Het maakt mij dankbaar dat ik hier een rol in mag spelen.

Bij De Kleine Reiziger ben ik naast pedagogisch medewerker o.a. ook verantwoordelijk voor de planning en plaatsing, doe ik een stukje loonadministratie en zorg ik dat de roosters voor de werkvloer kloppend zijn. Daarnaast begeleid ik de stagiaires van de groep in Den Helder en is locatie Den Helder mijn vaste werkplek. Je vindt mij regelmatig op de andere locaties en ik hoop in de toekomst nog de opleiding voor coaching te gaan doen.

Al met al lekker druk met nog meer ambities voor de toekomst 😊

 Sebastiaan Pavlotzky
Houder

 
Ik ben Sebastiaan Pavlotzky, getrouwd met Jemina en vader van 4 prachtige kinderen.

Als eigenaar van De Kleine Reiziger ben ik ontzettend dankbaar voor alle medewerkers en kinderen waar we zorg voor mogen dragen. Het is een voorrecht om op deze manier een positieve rol van betekenis te mogen en kunnen zijn in de levens van anderen.

Vanuit de jeugdzorg heb ik veel ervaring op mogen doen in het werken met kinderen met gedragsproblemen. Het heeft me veel inzicht gegeven in wat kinderen beweegt en wat een kind nodig heeft om zich op een goede manier te kunnen ontwikkelen. Liefde, vertrouwen en duidelijke kaders om zichzelf te kunnen ontwikkelen dragen enorm bij om op te kunnen groeien tot volwassenen die op een positieve manier een bijdrage leveren aan de maatschappij en zich staande weten te houden in een ingewikkelde wereld. Dat we hen, maar ook hun ouders, mogen meegeven dat er een God is die enorm veel van ze houdt en betrokken is in hun leven onder alle omstandigheden is enorm waardevol voor mij. Daardoor kunnen we 100% onszelf zijn in wat we doen. Het maakt dat we met elkaar juist een stapje extra zetten en ons gedragen weten in wat we met elkaar vol liefde en passie doen. Zorgen voor kinderen en plezier maken met ze. Ik hoop dat we met elkaar elke dag net zo verwonderd mogen blijven van de dingen om ons heen als de kinderen dat zijn en dat we juist ook van hen blijven leren.

We leggen samen met ouders en het basisonderwijs fundamenten in jonge levens waar ze in de toekomst op verder kunnen bouwen. Dat is zo ontzettend kostbaar en waardevol en ik ben dan ook dankbaar dat te mogen doen.