Menu

Het team

Houders:

Sebastiaan PavlotzkyHoi! Ik ben Sebastiaan en getrouwd met Jemina. Ik ben vader van 4 kinderen. Ciara, Silas en Elena en Neomi. De afgelopen jaren heb ik heel veel ervaring opgedaan in de jeugdzorg met kinderen in de leeftijdcatagorie 4-12 jaar. Met de De Kleine Reiziger wil ik samen met mijn vrouw en het team een liefdevolle, veilige plek bieden waar kinderen veilig en vol vertrouwen opgevangen worden. Waar kinderen ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en kunnen groeien op hun eigen tempo in samenwerking met hun ouders. Hoe mooi is het om een positieve bijdrage te mogen leveren in het leven van kinderen! 

Naast mijn werk hou ik ervan om spelletjes te spelen, te zingen, te vissen, lekker te eten en filmpjes te kijken. Ik mag graag met onze kinderen spelen en hou van een goed gesprek.  

Jemina Pavlotzky-Kramer
 Ik ben Jemina Pavlotzky-Kramer engetrouwd met Sebastiaan en samen hebben we 4 kinderen. In 2003 heb ik mijn verzorgende diploma behaald en heb ik 5,5 jaar met heel veel plezier in de kraamzorg gewerkt. Hierna heb ik de overstap gemaakt richting kinderopvang, waar ik 6,5 jaar met veel plezier heb gewerkt en veel ervaring in op gedaan. Ik heb voornamelijk gewerkt met kinderen in de leeftijdscategorie 0-4 jaar. Werken met kinderen vind ik heerlijk! Ik geniet ervan om ze te zien ontwikkelen. Daarom zie ik mijn werk vooral als mijn hobby. Ik bied de kinderen op De Kleine Reiziger een veilige plek waar ze kunnen ontwikkelen en mogen groeien en bloeien.
 
Ik hou van spelletjes spelen ( ben heel fanatiek), maak graag schoon, hou van foto’s maken en bewerken, spreek ook graag af met vriendinnen waarmee ik dan uren kan kletsen. Ik hou gewoon van gezelligheid. Ik ga, samen met mijn gezin, naar de gemeente de ambassade. Ik vind het fijn om mijn geloof en mijn werk te kunnen combineren en ook vanuit het geloof met de kinderen leuke activiteiten te kunnen doen. 
 
Pedagogisch medewerker(s):
 

Team Den Helder

Corina BoederMijn naam is Corina Boeder. Ik ben getrouwd met mijn man Klaas, en samen mogen wij de ouders zijn van 3 prachtige kinderen. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op verschillende kinderdagverblijven, iets wat ik altijd met veel plezier heb gedaan. Hiernaast pas ik op, op meerdere kindjes van verschillende leeftijden. Voordat ik binnen de kinderopvang werkte, ben ik kraamverzorgster geweest, dus intussen heb ik ervaring op kunnen doen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar.

Kinderen nieuwe dingen leren, samen nieuwe dingen ontdekken, over serieuze dingen praten, maar ook gewoon plezier hebben is wat voor mij het werken met kinderen zo leuk maakt!
 
In mijn vrije tijd loop ik hard en ben ik actief in het jeugdwerk van onze kerk.
Ik hoop dat uw kind bij ons een fijne tijd zal hebben en zal er alles aan doen om hieraan mee te werken!

Marjan van StrijenMijn naam is Marjan en ik ben heel blij met De Kleine Reiziger.

Ik vind het een voorrecht om te kunnen werken op een plek waar gewerkt wordt vanuit een christelijke overtuiging. Peuters hebben helemaal mijn hart! Ik geniet van de manier waarop de kinderen spelenderwijs kunnen leren. 

Na de Pabo heb ik als leerkracht lesgegeven aan Nederlandse kinderen in het buitenland. Met ons gezin hebben we later drie jaar in Engeland gewoond. De afgelopen jaren heb ik met plezier gewerkt op peuterspeelzalen in en om Den Helder.
Ik ben moeder van vier kinderen, en ik ben ontzettend blij met hen! Inmiddels zijn er drie getrouwd. Ik heb ook kleinkinderen, waar ik een dag in de week op mag passen. Ik kom in de Evangelische Gemeente ‘De Ambassade ‘, en ben daar actief betrokken.  Ik fiets graag en geniet heel veel van de natuur!  Ik houd van het strand, de duinen, de zee en de frisse lucht. Mijn wens is dat alle kinderen die naar De Kleine Reiziger komen, samen met hun ouders, een fijne tijd met ons zullen hebben!
 
Tot ziens op De Kleine Reiziger! 

Ineke van Deutekom


Sinds oktober 2016 werk ik een aantal uren op de Kleine Reiziger in Den Helder.
 
Ooit begon ik met werken als ziekenverzorgende in een verpleeghuis. Ik kwam er al snel achter dat werken met oudere mensen zijn mooie kanten had, maar dat het mij niet die voldoening gaf die nodig was. Toen ik vervolgens drie keer moeder werd ontdekte ik dat er in jonge kinderen eindeloos geïnvesteerd kon worden! Of ik ze nu iets praktisch aanleerde, of iets in de omgang met elkaar, het leverde wat op waar ze lang mee vooruit konden. Dat gaf enorme voldoening.
 
Na een aantal jaar werken als onderwijsassistent en leerlingbegeleider kwam er in 2010 een baan in de peuteropvang op mijn pad.
Onze eigen kinderen zijn inmiddels al lang volwassen, maar nog steeds vind ik het spelenderwijs aanleren van allerlei vaardigheden aan de peuters op de groep en ook aan mijn drie kleinkinderen een geweldig proces, waar ik echt van kan genieten!
 
In mijn vrije tijd trek ik graag op met mijn gezin, familie en vrienden.
Om fit te blijven én omdat ik het leuk vind, zwem, fiets en wandel ik graag.
In de zomer vind ik het fijn om buiten bezig te zijn in de tuin en bij echt mooi weer, lig ik op het strand! 
 

Jael Jansen


Hoi! Mijn naam is Jaël Jansen, ik ben 19 jaar oud. Ik ben erg dankbaar dat ik de kans heb gekregen om het team te komen versterken! Ik vind het heel erg leuk om samen met de kinderen te spelen en plezier te hebben. Ik vind het super gaaf om te zien hoe kinderen groeien in hun ontwikkelingen en ik help ze graag waar dat nodig is.

Ik vind het leuk om te lezen, ik zing graag en ik hou heel erg van reizen. Ik doe al een aantal jaar oppaswerk en ik ben actief als zondagschoolleidster in Baptisten Gemeente ‘Het Lichtbaken’. Daar geef ik de kinderen met plezier les. Ik bied de kinderen een veilige plek waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik zie uit naar een hele mooie tijd bij De Kleine Reiziger!

Team Julianadorp

Jorine Vonk 
 
Hoi ik ben Jorine, getrouwd met Menno Vonk en heb in 2013 mijn diploma Pedagogisch medewerker behaald. Sinds april 2014 werkte ik als gastouder bij een gezin met twee kindjes. Naast mijn werk ben ik actief in de baptisten gemeente het lichtbaken, als crèche leidster en zangeres in de band.Ik hou ervan om samen met de kinderen te kletsen, knutselen, spelen en liedjes te zingen. Graag help ik de kinderen waar nodig en bied ik hun een veilige en prettige omgeving. Ik werk met veel plezier bij De Kleine Reiziger. Na mijn start op de locatie in Den Helder ben ik, sinds september 2016, het vaste gezicht op de locatie in Julianadorp. Het is een heerlijke plek om te werken en ik geniet van alle kinderen waar ik voor mag zorgen.
 
Suzanne van LeersumIk ben Suzanne en ik werk sinds september 2016 met veel plezier bij de kleine reiziger. Ik werk op onze locatie in Julianadorp waar ik samen met mijn collega de peuteropvang, voorschoolse en naschoolse opvang doe. Ik geniet elke dag van het werken met de kinderen en bied de kinderen een fijne en veilige plek waar ze zich echt thuis voelen.
Als ik niet aan het werk ben zorg ik thuis voor mijn twee kids en ik hou van werken in de tuin, het liefst als de zon lekker schijnt, lezen en muziek. Op zondag ga ik altijd graag naar mijn kerk de Ambasade, waar ik een onderdeel mag zijn van Gods liefdevolle gemeente. 

Groetjes Suzanne en wie weet tot ziens bij de kleine reiziger :-)

Amber de JonghHallo! Mijn naam is Amber de Jongh.  Ik ben 21 jaar oud. Ik vind het erg leuk om met kinderen te spelen, te lachen en ze te zien ontwikkelen. Ik vind het mooi om kinderen te helpen waar ik kan. Kinderen hebben mijn hart. Ik heb in 2016 voor aantal maanden vrijwilligerswerk bij de Kleine Reiziger gedaan. Hierdoor heb ik veel ervaring op gedaan en vervolgens via een BBL-opleiding heb ik mijn Diploma gehaald. Ook pas ik vaak op en draai ik mee in het kinderwerk team van VEG de Ark. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en piano te spelen. 

Team Velserbroek


Mirjam Everaars


 

Ik ben Mirjam Everaars en geboren in de herfst  van 1971.
Mijn jeugd heb ik in Alkmaar doorgebracht en na mijn huwelijksdag ben ik gaan wonen op de  Veluwe. Hier zijn ook onze kinderen geboren en  mocht ik werken op een Christelijke peuterspeelzaal. In 2006 hebben wij het op ons hart gekregen om terug te gaan naar Noord Holland en in Broek op Langedijk en Heerhugowaard en mochten wij in 2008 de eerste zelfstandige Christelijke peuterspeelzalen van Noord-Holland openen. Deze twee lokaties mocht ik bijna 10 jaar met heel veel plezier leiden. Nu mag ik lokatie Velserbroek coördineren. 
Mijn verlangen is dat de De Kleine Reiziger een plek mag zijn waar elk kind gezien wordt en zichzelf mag zijn. 

Naast het werken met kinderen vind ik tijd doorbrengen met mijn gezin en vrienden heel fijn. Ik hou van lezen, winkelen, kletsen, lachen en reizen. 

Debby SoellaartHoi mijn naam is Debby Soellaart. Werken met kinderen  is iets wat ik met veel liefde en enthousiasme doe. Als 1 van de 8  heb ik veel meegekregen over het zorgen en omgaan met kinderen. Ik wist na mijn Havo diploma niet meteen wat ik wilde doen, maar de passie voor kinderen heeft altijd in mijn hart gezeten. Na een tussen jaar bij jongeren organisatie The Mall Haarlem wist ik zeker dat ik van mijn passie mijn beroep wilde maken. Ik heb mijn opleiding pedagogisch medewerker mogen doen via de BBL-leerweg. Dit houdt in dat je naast je studie ook al mag werken. Ik heb zo al mijn opdrachten meteen in praktijk mogen toepassen en een heleboel geleerd over het werken op een buitenschoolse opvang. Na het behalen van mijn diploma heb ik met veel plezier gewerkt op een peutergroep. Elke dag sta ik er weer versteld van hoeveel een kind al kan en vindt ik het bijzonder om daar in te mogen bijdragen. Ik geniet ervan als ik zie dat een kind iets zelf probeert en er achter komt dat hij het al zelf kan. Ik geniet ook van het gek doen tijdens spelletjes of het samen buiten spelen. Bij mij kunnen de kinderen zichzelf zijn en leren ze door te ontdekken.

Eva Salomons

Dag allemaal, Mijn naam is Eva Salomons. Ik ben 21 jaar en heb in 2018 mijn opleiding Pedagogisch Medewerker niv. 4 aan het Nova afgerond.
Daarna ben ik aan het werk gegaan in Haarlem. Ik stond 2 dagen op een BSO+ voor kinderen met gedrag problemen en daarnaast heb ik veel invalwerk gedaan op kinderdagverblijven om lekker veel werkervaring op te doen. Nu mag ik het team van De Kleine Reiziger in Velserbroek versterken.

Werken met kinderen is echt mijn passie. Ik merk dat ik het heerlijk vind om activiteiten voor ze te bedenken, plezier te maken en te genieten van de mooie mensen die ze zijn. Een positieve sfeer creëren vindt ik heel belangrijk. Ik heb gemerkt dat kinderen een veilige sfeer nodig hebben om zich zelf te kunnen zijn en om te groeien.
Als christen vind ik het gaaf dat ik een plekje op de Kleine Reiziger heb gekregen. Ik ben er echt dankbaar voor en heb er heel veel zin in.