Menu

Aanmelden

Wat leuk dat u zich wilt aanmelden voor opvang bij De Kleine Reiziger! Via de onderstaande button kunt zich aanmelden voor onze buitenschoolse opvang ( bso) en peuterspeelzaal (kdv). Na het invullen van de gegevens ontvangt u een bevestiging van de aanvraag en gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Als er voldoende plek is om uw kind en of kinderen te plaatsen ontvangt u een overeenkomst van ons en wordt u uitgenodigd voor een intake gesprek. Na wederzijdse goedkeuring en als alle nodige formulieren zijn ingevuld is de plaatsing definitief en kan uw kind en/of kinderen starten bij De Kleine Reiziger op de afgesproken datum. We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Let op! Wilt u meerdere kinderen aanmelden dan kunt u uw 2e en volgende kind aanmelden via het ouderportaal. De inloggegevens voor het ouderportaal ontvangt u na aanmelding van uw eerste kind. 

Mocht u om een of andere reden problemen ondervinden bij het aanmelden neem dan contact met ons op via: 06-53382878 of mail naar administratie@dekleinereiziger.nl